FU // Fashion Unit

Travel essentials

travel kit

Ok, det her billede skulle jeg have taget, dengang baggrunden kunne have set sådan her ud.. Nå. Men i det mindste matcher Eurowomans forside mit travel-kit ret godt ;)..

Når jeg rejser, er det altid kun med en håndbagage – så er man også sikker på, at ens bagage ikke tager det forkerte fly.. Selve det at pakke er aldrig et problem, men 100 ml reglen skal lige ligge i baghovedet og så er de små rejsestørrelser altså geniale. Hvad der helt præcist ryger i den genlukkelige plasticpose i lufthavnen varierer lidt, men denne gang så kittet ca. sådan her ud (plus deo, concealer og andre lidt mere kedelige ting).

Og ja, jeg er ret glad for Kiehl’s ;). Det fungerer simpelthen bare for mig! Så mit travel-kit er sådan set bare mini-versioner af det jeg bruger til dagligt (omend lidt mere cute i de små beholdere)..  Dagcremen har jeg brugt et halvt års tid og størrelsen er heldigvis håndbagage-godkendt – og læbepomaden er også en halvgammel én. Resten af kittet var jeg et smut forbi Magasin for at købe lige før jeg smuttede.. Eller.. Skin tonic’en fik jeg faktisk gratis med som en tester og størrelsen er helt ferie-perfekt. Creme de Corps bodylotionen fugter virkelig godt og er helt genial efter en dag i solen, men med en pris på 70(!) kroner for så lidt er den en forkælelsesting, for så drøj er den altså heller ikke, synes jeg. Men det er også den eneste i ‘familien’ jeg har det sådan med – både dagcremen, cleanseren og skin tonic’en holder seriøst for evigt! Og det bedste ved et kit, der bare fungerer? Efter to flyveture og en uge i sol, sved og solcreme er min hud præcis lige så fin, som da jeg tog afsted. Bare lidt brunere ;)..

Bloglovin

4 kommentarer

 • Uha, jeg har dog altid både alm. baggage og håndbaggage (Her har jeg alle mine værdier og yndlingstøj)
  Frygter nemlig også min kuffert forsvinder – men set i forhold til hvor meget jeg har fløjet, er der aldrig sket noget.

  // Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mit er heller aldrig forsvundet de gange det har været tjekket ind – det er bare sket for flere af dem jeg har rejst med, så det vriker ret random :p.. En anden fordel ved håndbagagen er, at man slipper for at vente på det der evigt langsommelige rullebånd 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nice tips ! definitely useful

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FU // Fashion Unit