30% off mango

That suede jacket..

dark cloud II dark cloud

Mango suede jacket, h&m jeans, adidas sneakers (aff. link), ray-ban sunglasses
husk konkurrencen i den lille widget i hjørnet og vind 1500,- til solbriller 🙂

Ok, først og fremmest: Jeg lover, at jeg slet ikke er så sur eller ond som jeg lidt ser ud på de billeder.. Selv ikke min eksamensopgave (som immervæk fylder meget i den her weekend) kan gøre mig så sur :b.. Jeg tager revance en anden gang.

Og puh, hvor var der også køligt i morges – men på den lyse side, kan i så få lov til at se jakken med ærmerne nede :). Jeg kan nemlig se både her og på instagram, at i er flere, der lurer lidt på den og er i tvivl om størrelsen. Så for lige at få det på plads: Min er en small. Hos Zara er jeg altid medium, da deres jakker ellers bliver for smalle over skuldrene og for korte i ærmerne, men som i kan se, er det slet ikke et problem her. Faktisk tror jeg, at jeg kunne have været i en xs uden problemer. Så havde den nok ikke haft det lidt boxy og oversize look, som jeg er så vild med, men det er jo en smagssag.. I forhold til om den kommer til at give sig, så tror jeg det ikke, når den nu sidder så løst som den gør, men jeg er omvendt ikke så bekendt med ruskinds natur, så måske en af jer ved lidt mere her?

Mangos kode virker desværre ikke på jakken, da den åbenbart er ‘star price’, men i mine øjne er 499,- for en skindjakke altså stadig en god pris og jeg kan i hvert fald kun anbefale den – omend den måske er sejere, hvis vi ikke allesammen render rundt i den.. Ahem ;).

// I can see here and on instagram that quite a few of you are considering whether or not to go for the suede biker jacket. So here’s a few pointers on the size and fit: My jacket is a small. At Zara I’m always a medium in coats and jackets due to the narrow shoulders and short sleeves, but as you can see, neither is a problem here :). 

Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% off mango