One that got away..

Rough.Rider

rough rider

Før jeg smutter ud i solen med en god bog (en en mindre underholdende tekst til eksamen) vil jeg lige kigge ind med et godt tip :). For det er altså mere end bare navnet, som er lækkert ved den her voks. Frisøren brugte den i mit hår da jeg blev klippet – prøv lige at kig hurtigt på mit hår her og keep in mind, at frisøren havde glattet(!) det først.. Normalt ville intet – og jeg mener virkelig intet – kunne tilføje noget som helst struktur till mit hår, hvis det først er glat. Det er helt latterligt.. Jeg var så meget i chok over den struktur mit hår pludselig havde, at jeg var nødt til at købe voksen med hjem – 189,- koster den og den er ret drøj, så jeg fortalte mig selv, at det var nogenlunde forsvarligt med så kort tid til den første :).

Voksen kan nok bedst beskrives som saltvandsspray-mødes-voks: Den giver virkelig meget struktur og en lækker mat overflade – og så dufter den også helt udemærket. Det er nok ikke en decideret hverdagsvoks for mig, da ens hår føles lidt som det ser ud, når den er i.. Altså ikke så blødt igen. Men jeg er vild med det den kan, så hvis andre derude sidder med et hår, der nærmest absorberer alt, hvad i kommer i det (uden i øvrigt at gøre det, det skulle gøre), så er det her måske en mulighed :).

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One that got away..