New hair, do care

One that got away..

Skærmbillede 2014-05-29 kl. 10.32.39

Sponsoreret indlæg
– billede lånt fra vildekaniner.dk

I kender godt de der ‘ones that got away’ ikke? For mig er det blandt andet en buksedragt som h&m trend havde sidste år. Det var simpelthen så fint og jeg havde bare ikke penge til det på det tidspunkt.. Men jeg drømmer stadig om den perfekte buksedragt, der på samme tid er prismæssigt overkommelig – eller med andre ord, at det smukke, smukke silkejumpsuit fra Cos, som Marie har på her, pludselig er til at finde på Trendsales. Den kan stadig findes i butikken, så måske ventetiden bliver lang.. Men jeg smider altså ikke over 1200 kroner efter en buksedragt. Heller ikke selvom den er silke og pæn.

Jeg vil enten style buksedragten i en feminin retning á la kaninen – med bælte i taljen, pædagog-sandaler og solbriller – eller i en mere søndags-agtig retning som på collagen.. Og jeg vil så gerne! Så indtil nogen vil sælge den billigt, kommer jeg til at gennemtrawle Cos-kategorien på TS ;).. Har i også de der ting, som i bare ville ønske, i havde købt, da i havde muligheden?

Bloglovin

6 kommentarer

 • Selvfølgelig! Og det er bare så ærgerligt! Jeg søger altid på Trendsales efter et par røde Stine Goya bukser, som matcher min røde Stine Goya jakke – jeg fortryder virkelig, at jeg ikke købte dem sammen med jakke, øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ååårh, det er også nærmest endnu værre, når det er en del af et sæt! Jeg krydser fingre for at de dukker op en dag – og slap af, hvor bliver du glad hvis de gør 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også mange penge, men håber at du finder den perfekte dragt 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ja, det er altså lige i overkanten – krydser fingre for at den eller noget lignende sælges billigt engang ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New hair, do care