Travel essentials

New hair, do care

med mor III

Zara trench + bag, h&m jeans, adidas sneakers, mums belt

Kan i se det :D? Jeg tog en ok spontan beslutning i formiddag og tre timer efter sad jeg i frisørstolen hos favorit-frisøren i Badstuegade. Der røg nogle super slidte spidser og kom lidt flere etager i og jeg er ret tilfreds med resultatet :). Jeg kunne godt lidt have ønsket, at billedet var taget lige efter jeg kom ud og endnu ikke havde vadet fra latinerkvarteret til frederiksberg i stormvejr.. Og at jeg havde fundet en væg, der ikke havde præcis samme farve som min frakke. Sådan er der jo så meget og måske jeg bare skulle klappe i om småfejl i alligevel aldrig havde lagt mærke til :b .. Ahem..

Nåmn outfittet var simpelt og kun lige præcis nok til ikke at fryse – seriøst, hvor blev varmen af? Jeg har virkelig haft ondt af nogle af de 9.-klasse-piger, der har rendt rundt i..  ærhm.. ikke så meget.. Den enorme Big-Ben karamel, der var ved at vælte mig ned af trapperne i dag, havde fat i den lange ende rent varmemæssigt. Er der egentlig nogle af jer, der har fejret sidste skoledag i dag? Jeg aner ikke hvor gamle i er faktisk – normalt går jeg bare ud fra, at i er ca. ligesom mig :D..

Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel essentials