Saturday

løse lag

bright IIIbright IIbright IV

Zara coat + jeans, cos t-shirt, ray-ban sunglasses

Hermed billederne fra i går – nok det mest løse outfit jeg længe har haft på.. Normalt er jeg egentlig fortaler for at holde enten toppen eller bunden løs og ikke begge dele, men regler er til for at blive brudt, og her spiller det altså. Jeg tænker, at det er de definerede skuldre og de opsmøgede ærmer, der gør tricket og jeg er ret klar på at lave en lignende kombination igen snart :). Trenchcoaten kom med hjem fra Spanien – den var en totalt no-brainer, da jeg først så den på. Både til trods for, men også fordi, at den ikke ligner noget jeg havde i forvejen. Både farve og snit er for mig det perfekte take på en klassisk model: Den er hverken for burberry-brun eller for fin og feminin – bare helt perfekt. Hvad synes i om den?

Dagen i dag skal bruges på at læse en masse, skaffe mine nøgler tilbage, gøre rent, stemme og måske lige nuppe en enkelt pause eller to ude i det gode vejr. Og husk forresten konkurrencen (der der kører i boksen nede i højre hjørne) hvor i kan vinde 1500 kroner til sunglassesshop.. Det kunne være lidt sejt, hvis en af mine læsere vandt nemlig 🙂

Bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday