Rough.Rider

30% off mango

mango

Klik på collagen for links

Det har været lidt stille herinde i dag, så jeg gætter på at i har været ude i sommeren? Ligesom mig selv i øvrigt.. Jeg fik læst Lolita færdig og ladet batterierne op til en weekend, der står i eksamensskrivningens tegn.. Wuhu.

Nå – men jeg ville egentlig bare lige kigge ind med et lille tip. Mango har nemlig 30% på alt i dag og i morgen med koden 5SHOPMAY.. Jeg har ikke selv bestemt mig for om jeg skal klikke noget hjem, omend hele collagen (og lidt til) frister en del. Specielt læderjakken! Den er helt åndssvagt fed og med de 30% kommer den lige under 1200 kroner, hvilket alligevel er noget mere overkommeligt end de normale 1700.. Men altså.. Nu har jeg lige købt både en trenchcoat og en ruskinds-biker.. Oh well. Nu ved i det i hvert fald – skal i have noget med, tror i?

Edit: Ok, måske var jeg lige lidt for hurtig – det beklager jeg! Mango skriver (lige under der hvor der står EVERYTHING – at de 30% ikke gælder ting, der allerede er sat ned og ting mærket med * (star price) eller O.. Så ingen procenter på ruskindsjakken 🙁 .. Til gengæld dør jeg stadig over læderjakken på collagen..

Bloglovin

6 kommentarer

 • Lækker rabat ellers! Jeg kan dog ikke få den til at virke på ruskindsjakken? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Arh, hvor er de sneaky de mangoer.. Med en svag lysegrå – lige under der hvor der står EVERYTHING – står der undtagen bl.a. ‘star price’ som ruskindsjakken er /: .. øv.
   Jeg er ked af, jeg lige fik skruet forventningerne helt op – jeg havde misset deres undtagelser. Til gengæld er jakken stadig lækker og prisen ligeså 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan heller ikke få den til at virke på jakken 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Du er et dyrt bekendtskab – der blev lige klikket en jakke, sandaler og en taske hjem! Sådan er tip er farligt, når jeg bare sidder og skriver projekt 🙂
  Tak for tip – og tak for en god blog. Jeg får sjældent kommenteret, men læser troligt dine indlæg! God weekend til dig, selvom den står på opgave! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha, det er jeg ked af 😛 .. Og så igen – shopping med procenter er verdens bedste overspringshandling jo ;).
   – Og tusinde tak for kommentaren <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rough.Rider