Cleaning out // give-away

those jeans

hullede bukser

h&m shirt + slip ons, nelly jeans

Ok, billedet er fra sidste uge – jeg havde helt glemt, at jeg havde det! Men jeg kan egentlig meget godt lide outfittet, så i skulle ikke snydes ;). Og jeg siger jer, jeg er flyttet ind i de bukser! De er muligvis ikke det mest klædelige jeg har i skabet, men det er helt sikkert på top tre over rareste bukser nogensinde – ud over at være så løse, så er der nemlig også åndssvagt meget stretch i nemlig. Så rart, at man lever med de optisk forkortede ben 😉

I dag står den på lidt mindre tøj, når jeg senere bevæger mig ud i solen – læ + sol = virkelig varmt, jo <3. Og det skal altså nydes, inden det bliver køligere i weekenden. Ret fesent timet med SPOT i øvrigt – vi krydser lige fingre for, at det ikke bliver helt slemt, ikke? Skal nogle af jer i øvrigt til SPOT?

Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cleaning out // give-away