billig basis

sun & stripes

sol på havnen II

h&m blouse, moss cph skirt, adidas sneakers (aff. link)

Årh, aftensol og sommerbrise på Århus havn.. Flere af den slags aftener! Jeg havde egentlig tilbragt det meste af dagen i den top, jeg viste i går, men så sent på dagen var den altså alligevel lige kold nok.. Og så fungerer striber jo heldigvis glimrende til det meste.

Og hey, det har jeg helt glemt at fortælle! Jeg har købt en lille flybillet til Malaga (og hjem igen) og tager afsted om to uger :D! Min storesøster bor i Marbella med sin mand og mine to små nevøer, og det er dem jeg skal ned og besøge. Vi skal fejre fødselsdag, på stranden, drikke drinks, sidde i solen på terrassen, lege i poolen, shoppe lidt i zara og sikkert også besøge et mylder af legepladsen med pixierne. Om jeg glæder mig? Oh yes! Jeg har bare lige en eksamen, der skal klares først..

Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

billig basis