On the stairs

Cleaning out // give-away

Mega Kup

Om en uges tid kan i finde mig og min stand til Mega Kup! i Turbinehallen. Jeg er nemlig blevet ambassadør for Mega Kup!, så i kommer til at høre lidt om konceptet herinde løbende. Helt kort er det en mulighed for bæredygtig (og ofte ret billig) shopping – one (wo)mans trash, the other (wo)mans treasure, i ved ;).. I kan finde mig enten i min stand sammen med min søde søster, mens vi sælger ud af min garderobe eller rundt omkring i hallen – jeg skal jo også lige rundt og se hvad jeg kan finde dernede, ikke? Jeg håber lidt på en lækker sweatshirt eller nogle gode shorts.. Eller en pæn kjole.. Haha.

Og så har jeg selvfølgelig selv været i gang med endnu en garderobesortering.. Når man rydder op i garderoben, har man (eller jeg?) en tendens til at sortere i tre bunker: Den der ryger videre, den der bliver og så måske-bunken. I virkeligheden burde måske-bunken ryge over i videre-bunken.. Man køber jo heller ikke tøj, som man er i tvivl om, vel? Men i realiteten ender måske-bunken altid med at blive indtil næste oprydning, hvor den stadig ikke har været i brug og igen agerer måske-bunke. Jeg håber i stadig er med ;).. Pointen er, at jeg denne gang har (det meste af) min måske-bunke med til Mega Kup! .. Det er den bunke, hvor jeg nok forhandler lidt mindre om prisen end jeg gør med min videre-bunke. Men den er med! For det er lækkert tøj, og det er jo faktisk virkelig dumt, at det bare ligger urørt herhjemme, just in case..

Så altså – og her kommer give-awayen: Jeg har fået lov til at give 2 læsere med veninde VIP-indgang til Mega Kup! den 6. maj. Det betyder, at i kommer (gratis) ind en halv time før alle andre og det skal altså slet ikke undervurderes – sidst jeg var der, så køen sådan her ud i hvert fald 😉

Alt i skal gøre, er at smide en besked i kommentarfeltet – i kan evt skrive hvem i ville tage med? Eller hvad i håber på at finde til Mega Kup? Jeg trækker to vindere senere på ugen, så følg lige med ovre på bloglovin‘, så i ikke misser det, ikkå?

Bloglovin

8 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Min mor og jeg elsker sådan noget! 😀 Så ville sgu nok tage hende under armen og få en hyggelig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  vil tage min skønne mor med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Uh, det gad jeg sørme godt med til! Er helt vild med sådan noget 🙂 Jeg gad godt finde nogle smarte shorts, som jeg kan hoppe i inden længe! Og så leder jeg desperat efter en oversize stribet bluse – kan bare ikke finde den rigtige, men måske en anden ligger inde med den og vil sælge den til mig? 😉 under armen vil jeg tage en sød veninde! Mine fingre er krydsede i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Som inkarneret århusianer og flittig loppemarkedsgænger og -deltager skammer jeg mig næste over at indrømme: jeg har aldrig været til Mega Kup! Hvis jeg vinder skal min faste loppemarkedmakker med, min veninde C:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville da tage min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville tage en veninde under armen. Jeg er lige ved at kaste op over at sidde med bachelorprojekt, som alle mine medstuderende afleverede og forsvarede i vinters, så jeg kunne virkelig godt trænge til opmuntring i form af lidt shopping 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menika

  Jeg har aldrig været til Mega Kup, selvom jeg har boet i Århus hele mit liv, men en gang skal jo være den første, og jeg er helt vild med loppemarkeder og second hand! 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg slæbe enten min (meget tålmodige!) kæreste med eller min søde mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the stairs