sun & stripes

Black will be black

black boho

Klik på collagen for links

Jeg bliver altså ikke træt af de her indlæg – det er bare virkelig rart at se hvor lille forskellen mellem møgdyrt og ret overkommeligt egentlig er. Der er forskel, jovist (ikke mindst prismæssigt), men udtrykket er det samme, synes jeg, og jeg er personligt helt klar på at hoppe i begge outfits. Tasken fra Givenchy er jeg stadig fuldstændig forelsket i, men men den pris vs. min su kan jeg også godt leve med den fra Mango nogle år endnu ;).. Solbrille-wise vil jeg helt klart argumentere for den dyrere version fra Ray-Ban, der ganske simpelt bare tager mere af solen end billigere solbriller gør.. Resten af tingene er lidt comme ci, comme ça..

Har i nogle favoritter denne gang :)? Og har i husket at tilmelde jer give-awayen? Nu har jeg lige set, at søde Michelle også har en stand til Mega Kup!, så mon ikke der er noget godt at finde ;)?

Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sun & stripes