those jeans

billig basis

black basics

Klik på collagen for links

Godaften :). Jeg ville bare lige kigge ind med et lille tip – jeg har nemlig købt toppen her fra h&m til sølle 70 kroner (her). Den er virkelig blød og så falder den rigtig tungt og pænt ligesom min lange kjole. Den fåes i flere farver og jeg tænker, at den hvide godt kunne ryge med mig hjem på et senere tidspunkt.. Men den sorte var oplagt jo – jeg tænker at bruge den til alt. Afslappet og søndagsagtigt med boyfriendjeans og slippers, mere sporty med lædershorts og sneakers og pænt med snoet nederdel og simple sandaler. Og i 100 andre kombinationer, i øvrigt – fx den her (hvis jeg får fat i en hat).

Nåmn, det var egentlig bare det. Jeg vil lige kigge min synopsis igennem igen før den står på vejledning i morgen.. Og husk forresten min lille give away ikkå :)?

Bloglovin

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

those jeans