Summer Sandals

soft blazer

Diesel ikk

Zara blazer, diesel jeans (aff. link), h&m slip ons + t-shirt

Puuuh, man kan ligefrem se hvor koldt det var i går.. Men efter den hyggeligste blogger-brunch hos Diesel udnyttede Nanna, Nicoline og jeg muligheden for at få skudt nogle billeder – helt smart. Og så smuttede jeg ellers hjem og fik varmen med en kop kaffe ;).. Med hensyn til posens indhold, så er der et ret eksplicit hint ovre på instagram (nanabech).. Men som altid skal det nok komme herind før eller siden..

Resten af weekenden skal gå med en finpudsning af kandidat ansøgningen, lidt læsning – faglitteratur som altid, men forhåbentlig også en god del af Salman Rushdies ‘Maurerens sidste suk’.. Sidstnævnte må gerne foregå et sted i solen, som efter sigende skulle vende tilbage i morgen <3.

Bloglovin

2 kommentarer

 • Ih, super fint billede af dig, søde 🙂
  Glæder mig til at se posens indhold (igen), hihi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :D! Haha, jamen det er også et usædvanligt lækkert indhold jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Sandals