soft blazer

Like on tumblr

tumblr ikkå

Klik på collagen for links

Ny lørdagstradition: Jeg kombinerer mine tumblr-drømme med polyvore – lyder det ikke fornuftigt? Vi starter stille og roligt ud i sort med et outfit jeg sådan mere eller mindre kan finde i mig egen garderobe. Jeg tænker, at det også kunne fungere med min nye kjole i stedet for nederdelen. Og med zara-sandalerne i stedet for superstars’ne. Og med alle mulige andre elementer ind over – sådan kort sagt, en ret genial base at arbejde ud fra ;).

Og nåja, så tror jeg endelig, at jeg er ved at være klar på de såkaldte skorts.. Men jeg er lidt i tvivl om det er en af de beklædningsgenstande, der bare kun fungerer forfra? Hvad siger i?

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

soft blazer