It's a sneaker thing

It’s friday, friday..

fiskergyde

Zara coat + knit, & other stories leather pants, secondhand bag

Sådan her så jeg ud i går – de bare ankler og opsmøgede ærmer redede mig lidt, for hvem fanden tager uld, cashmere og læder på, når temperaturen rammer 15 grader?! Puh, jeg var ved at dø :D. Haha. Til gengæld så det godt ud (hvis i spørger mig, that is). Jeg fik min søde veninde til at snuppe nogle billeder og jeg er SÅ tilfreds – må man godt sige det? Ej, det lyder snart for selvfedt det her.. Videre:

Om nogle timer skal jeg op og præsentere det mini-event min gruppe og jeg har arbejdet på i den her uge – og jeg har det så ambivalent med at fremlægge.. Jeg har intet imod at svare på spørgsmål og sårns og jeg glæder mig egentlig til at fortælle om konceptet.. Men det der med at skulle holde oplæg.. Puh, jeg bliver så nervøs :p. Så det skal lige overstås, men så er der også weekend – og hold op hvor jeg glæder mig til at bruge en hel dag på at lægge neglelak, læse mine magasiner – måske en god bog, drikke lidt kaffe og bare ikke skulle noget. Ah. Hvad med jer? Sker der noget mere spændende i jeres weekend?

Bloglovin

8 kommentarer

 • Rigtig pænt outfit, Nana! Det må du også gerne synes 😉
  Jeg har liiidt travlt, da den står både på besøg af familien, arbejde OG at skulle færdiggøre tegninger til en minikollektion, som jeg faktisk slet ikke lige er kommet igang med endnu. Ups 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Søde Nanna :D!
   Haha, årh, det kender jeg godt – bare med læsning i stedet for seje tegne-projekter /: .. Man lærer til gengæld at arbejde godt under pres, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Elsker virkelig din tøjstil, elsker de sorte,grå,hvide nuancer du bruger 🙂

  Har forresten lige opdaget, er du er på Costumes hjemmeside, se lige her:
  http://costume.dk/article/182242-fra-gaden-til-garderoben-25-ra-forarsfund/gallery/856571

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Sikke en dejlig kommentar at komme ind til! Tusinde tak 🙂
   – Og mange tak for linket også! Det havde jeg slet ikke set 🙂

   Du må have en rigtig dejlig weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hejsa, jeg spekulerer på om du stadig er glad for dine & Other Stories læderbukser? Det er dem uden baglommer, kan jeg se.
  Jeg skal have investeret i et par nye (har et par Michael Kors nu, som synger på sidste vers), og jeg synes at disse ser gode ud. Har de udvidet sig meget?
  Jeg ved ikke om jeg er til modellen med baglommer eller uden. Kunne være fedt, hvis de ikke altid skulle bruges med lange bluser der går ned over bagdelen. Dem jeg har nu er uden, og det fungerer bare ikke med andet end lange bluser…
  Tak for svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er jeg i hvert fald – selv om jeg nok må erkende, at de er lavet til en lidt større numse end min ;).. De er lidt store i livet, da det er det eneste sted, de har givet sig.. Til gengæld er de fantastisk bløde og rare at have på <3
   Næste gang jeg skal have et par, vil jeg nok gå efter baglommer, da det alt andet lige gør bukserne brugbare i flere sammensætninger :). Jeg håber det var svar nok, ellers må du endelig sige til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Tak for svar. Dem med baglommer er lige præcis udsolgt i str 36 pt, så jeg må lige afvente. Jeg tror nemlig også at de baglommer gør bukserne til rigtige bukser, fremfor at man skal tænke “leggins are not pants”. 😀 så kommer der også bæltestropper i, så man man sætte bælte til, hvis de giver sig for meget i livet.
   De er stretchy, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, trælst. Vi krydser fingre for at de snart kommer igen så – og lige præcis det med bæltestropperne er altså helt genialt! Jeg overvejer nærmest at få syet nogle i mine 😉
   Jo, altså, så strecthy som læder nu kan blive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a sneaker thing