Mandagstip

Helt i sort

cloudy

Weekday knit, moss cph skirt, h&m slip ons

Hold da op, det hele er gået hurtigt i dag! Møde – blog – afslut projekt – krig med mailserver & dropbox – afslut projekt helt – op på uni – vælg eksamensemne – forelæsning – hjem – billeder til blog – mad.. Og så blog igen. Men altså, alt undtagen min krig mod/med teknologien har været spændende, så det går ;).

Og så gik det også lidt for stærkt med billederne, der ikke blev helt skarpe – men lad os sige, at det har sin egen charme. Det samme skete vist også forrige mandag, så lad os kalde det mandagssyndrom ;). Tøhø. Nå, men i dag var jeg inspireret af min egen polyvore fra i lørdags – dog med nogle andre sko og ikke-så-bare ben, men aliwl. Jeg synes det fungerer ret fint med den tunge, tildækkede overdel mod de gennemsigtige nylonstrømper, det løse mod det stramme, det tunge mod det lette – i ved ;).

Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagstip