Like on tumblr

Det tre s’er

sko jo

footwear for ss14

Klik på collagen for links

For en gangs skyld føler jeg mig rimelig godt dækket ind med fodtøj. Måske fordi jeg for første gang i flere år har fået anskaffet et par sandaler ;).. Men også fordi jeg har lidt forskellige sneakers at skifte mellem – det skal altså ikke undervurderes. Så med udgangspunkt i mine egne forårs- og sommersko (well, og efterår om i vil), har jeg samlet lidt alternativer til tre ‘slagser’, der ikke er til at komme udenom. De tre s’er: Slippers, slip ons og de klassiske sneakers – gerne i hvid 😉

Øverste række er ret billige, dem i midten er nogenlunde overkommelige og nederste række er så absolut den dyreste – her skiller Nike sig lidt ud, men jeg kunne seriøst ikke finde dyrere sneakers, som jeg selv har lyst til at hoppe i lige pt.. Og det er jo en egentlig en god ting.

Her i nogle favoritter på collagen? Jeg selv drømmer lidt om de nederste slippers og de nederste sneakers. Og de mellemste sneakers.. Og mellem-slip ons’ne.. Ahem..

Bloglovin

12 kommentarer

 • Jeg ville elske at eje stort set alle de viste modeller; Det øverste par slippers, det øverste og midterste par slip-ons og samtlige sneakers 🙂
  Jeg klikkede Isabel Marant versionen hjem tilbage i februar, men desværre passede de mig ikke – Men men, så sparede jeg da de penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Haha, åh, det er både lidt rart og lidt træls, når noget bare ikke fungerer.. Men ja, altså så kan de penge bruges på noget andet godt i stedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ved ikke om du er til Chanel sneaks, men de er ihvertfald efter min mening, SÅ lækre (det er prisen også hmm…) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg overvejede at tage dem med på grund af prisen – men helt ærligt, så synes jeg ikke de er specielt fede og jeg kan slet ikke se mig selv i dem :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan bedst lide dine quiltede H&M’er, og så Isabel Marants slippers. Ikke så vild med de øverste slippers, men jeg er også vokset op i nærheden af Randers => OD af H2O ting

  Go søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha, jeg døde lige lidt af grin over randers-OD’en <3 .. Jeg er nok også selv lidt ambivalent over den form for slippers må jeg indrømme – men jeg har set dem stylet virkelig lækkert (og meget lidt randers-agtigt)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De miderste slippers, slip-ons og de nederste sneaks måtte da meget gerne flytte ind hjemme hos mig. Craver åbenbart virkelig meget hvide sko for tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Haha, hvid ftw! Det er SÅ pænt og SÅ besværligt 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der Isabel Marant er bare for lækre ! <3

  // Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dam-Jensen

  De mellemste sneakers er virkelig fede! 🙂 tilpas neutrale uden af blive for kedelige, win win! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like on tumblr