En sko med historie + et glimrende tip

Still good

pretty fly

pretty fly II

Zara coat (similar aff. link) + bag + pants, h&m blouse + shoes

De baggy læderbukser er stadig en succes – de er virkelig bløde og så er de altså bare indbegrebet af casual-cool. Jeg er fan! De vil også fungere sindssygt godt med mine nye superstars, men de her billeder blev taget lige før superstars’ne blev købt, så det outfit har i til gode. Og apropos billederne, så synes jeg at de her er virkelig gode! Også selvom mit hår nærmest ser lysebrunt ud ;). Skarpheden er bare noget helt andet end med mit gamle kamera – og det er fantastisk <3

Forresten – jeg sælger ud af mit tøj (og lidt sko) til Mega Kup nu på tirsdag – det foregår i Turbinehallen fra klokken 18 til 20 og det koster vist 40 kroner. Til gengæld sælger jeg mine ting så billigt, at i glemmer alt om indgangsprisen :D. Så kom og sig hej!

I dag hedder det læsning og lidt mere læsning for mit vedkomne. Yolo -.- .. Hvad laver i på sådan en fin fredag, hvor lønnen (eller su’en) lige er gået ind? Det lyder fjollet, men jeg vil faktisk gerne vide det – sådan for at lære jer lidt bedre at kende, i ved 🙂

Bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg ville helt vildt gerne sige, at jeg skulle noget rigtig sjovt.
  Men tror faktisk det ender med at blive noget med at arbejde lidt og senere flade ud til en film.

  Så jeg indvilliger: YOLO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Uh, ja, film – der ender jeg nok også. Der eller ved en eller anden serie.. SWAG! YOLO! Og vild ungdom.. Det er så rart, ikke at være alene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver til et smut i fitness og derefter middag hos mine bedsteforældre og efterfølgende x-factor. Familien skal jo også plejes! 😉

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Arh, det lyder også som en rigtig rar fredag :)! God weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I går var jeg til familie fødselsdag så desværre ingen x factor denne fredag!
  Outfittet er forresten virkelig perfekt, har virkelig kigget meget på bukserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, det lyder vildt hyggeligt – fødselsdag over x factor ANYDAY :D!
   – Og tusinde tak! Jeg kan kun anbefale dem – de er virkelig rare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sko med historie + et glimrende tip