Blogger sunday

Lidt dovent

løst

Zara caot + bag + jeans, h&m blouse

Så blev det endnu et sent indlæg! Efter næsten to dages stilhed.. Lige som alle de nye kommer til – timing er ikke lige min ting, åbenbart ;).. Jeg vil jo gerne gøre det ekstra godt nu, hvor i sådan skal vurdere om det er værd at blive hængende herinde (det er det!). Yndlings-Miriam beskriver situationen glimrende her, så det vil jeg ikke bruge flere linjer på.

Nåmen hvis i stadig er med, så vil jeg godt lige knytte et par ord til outfittet: I dag skulle det bare være rart og når det skal det, er baggy bukser og all stars altså en vinder. Selvom det let kan blive lidt kedeligt – det synes jeg for eksempel det bliver her, men sådan er det også nogle gange. Det skal der være plads til, så længe det ikke tager overhånd herinde ;).. Jeg glæder mig sådan til at temperaturen stiger lige et par grader til, så man for alvor kan flashe ankler, for det løfter altså de baggy bukser lidt op og gør det mindre dovent at se på, synes jeg. Endnu bedre bliver det, når vinterjakken kan gemmes væk til fordel for læderjakken eller bare en varm trøje. Åh, foråret kan ikke komme hurtigt nok!

I morgen må der gerne ske lidt mere på outfitfronten og måske jeg endda kan lokke min kæreste ud og tage billeder der også? Ellers har jeg et indlæg i ærmet, der kunne hedde noget i retning af ‘kan det ikke snart blive den første?!’.. Såeh.. Vi ses i morgen 🙂

Bloglovin

3 kommentarer

 • Det må sgu godt være lidt dovent nogle gange. Også timingen. Lad os kalde det casual i stedet, det gør det ligesom en smule mere ok, right? (PS. Jeg synes, du ser fabelagtig ud, hvis det her er din udgave af “lidt dovent”!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Casual! Ja for fanden – den skriver jeg lige bag øret. Det er jo ‘dovent’ på fashion :p ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ;).. Og helt ærligt, så skal jeg nok heller ikke shoppe flere bukser lige med det samme.. Så de gode gamle will have to […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger sunday