Early spring

Gråt og godt

gråt er godt II

gråt er godt

Zara coat + bag + jeans + boots, issue 1.3 knit

Et outfit fra i går – helt simpelt og egentlig lidt mere klassisk end hvad jeg godt kan lide mig selv i.. Støvlerne redder det lige med deres rockede udtryk. Og så gør hørebøfferne heller ikke noget ;). I dag har jeg fri for første gang i noget, der føles som en evighed og reelt set er tre dage.. Ahem.. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg er så træt, men det føles som den træthed, der rammer en omkring studiestart – i ved, når man falder i søvn på sofaen klokken 19, fordi man vitterligt ikke kan holde øjnene åbne længere? Men man på samme tid godt kan hente energi, når man virkelig skal bruge den? Det er lidt spøjst.

Nåmen dagen skal bruges på at læse – helt fri har man aldrig rigtig som studerende – og så skal jeg en tur i fitness på et tidspunkt. En enormt gennemsnitlig og ikke så begivenhedsrig dag – og det passer mig glimrende :). Uh, og kig lige ind senere i dag! Der sker noget rigtig rart!

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early spring