Gråt og godt

En sko med historie + et glimrende tip

superstar

Vidste i, at Adidas Superstar fik deres kult-status, da Run DMC begyndte at bruge skoen? Og at rap-musikken generelt set gik fra ghetto til mainstream, da Adidas begyndte at inkorporere musikken i deres markedsføring? Og at Run DMC faktisk har lavet en sang dedikeret til netop Superstars’ne – ‘My Adidas’ fra 1986.. 1986!

Og skoen holder stadig – eller igen, måske nærmere. Det er en sko med historie – personligt minder de mig om de ældste klasser i folkeskolen, hvor de var vildt populære! Jeg fik aldrig et par dengang, men det er min tur nu og jeg er SÅ glad for dem! Jeg gav 399,- i Sportmaster, så jeg er ikke engang ruineret.. Det er børnemodellen, det her – og en vildt sød læser tippede mig om, at de også kan findes lige her til 389,- .. Såeh – skal i have et par med?

Bloglovin

12 kommentarer

 • Hvor er de lækre – mine er ikke kommet endnu. Børnestørrelser ftw…hvilken str. tog du dem i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Sportmaster havde ikke en 38, så jeg snuppede en 38 2/3 (virkelig sær størrelse i øvrigt). Men altså en halv centimeter fra eller til – de sidder fint i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, de er SÅ fede! Har lige fået mine….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de er perfekte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad sker der lige for den pris du har fået dem til?! 😀
  Jeg troede jeg havde gjort et kup med mine 585 inkl. porto, da de kostede 700 pp. på Adidas’ hjemmeside!
  Nå, men skidt pyt, jeg er glad for dem, har brugt dem og der var ikke gratis retur 😉

  Tak for sidst, vi gør det snart igen! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Haha, jamen jeg var også selv helt i chok over prisen! Det er også lidt bizart at Adidas’ egen side er et af de dyreste steder overhovedet.. Og hey, as long as the shoe fits ;)..

   Og i lige måde! Det var en fremragende måde at bruge en søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækre sneaks 😉 Har overvejet dem til min samling. Skal dog lige høre hvad du normalt bruger i sko str. Jeg er nemlig en str. 37 normalt og kan på nettet vælge mellem 36 2/3 eller 37 1/3, så den er lidt tricky 😉 På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg er normalt en rimelig ren 38 – de her har jeg i 38 2/3. En 38 havde nok været det optimale, men den halve centimeter ekstra gør mig altså ingenting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvordan er de i størrelsen?
  Skal man bare vælge den størrelse man normalt bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det kan du sagtens – jeg er normalt 38, men har dem her i 38 2/3 fordi de andre var udsolgt. 38 havde været optimale tror jeg, men de her er også glimrende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråt og godt