Lidt dovent

Early spring

early spring

Klik på collagen for links

Nu må det godt være den første. H&M skulle få de her smukke ruskindsbukser hjem lige om lidt – jeg kender ikke prisen og jeg vil også godt lige se dem ‘live’.. Men de ser altså virkelig perfekte ud! Så vi krydser lige fingre for en fair pris, mens jeg overvejer hvad jeg egentlig har lyst til at give for dem.. For jeg har også fundet en trøje (eller to) i h&m som jeg også godt kunne se mig selv i her i det tidlige forår, hvor bare ankler (i adidas superstars) gerne må parres med en varm trøje for at holde forårsforkølelsen på afstand. Og så mangler jeg altså virkelig en rygsæk – det er det snotdummeste ikke at have, når man vader frem og tilbage herfra og til uni flere gange om ugen. Snotdummeste! Den her fra Zara lurer jeg stadig på, men fragt og det, at den ikke er i ægte læder holder mig lidt tilbage.. Er der noget i står og mangler i garderoben her til foråret ?

Bloglovin

9 kommentarer

 • tasken er godt nok cool 😉
  den ville jeg gerne eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De bukser jo perfekte? Dem SKAL jeg eje!
  Og så er du i øvrigt ikke den eneste der har forelsket dig i de sneakers – Det har jeg også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hej Ida,

   Hvis du bor i København, så er der en sportsforretning lige overfor Jorcks Passage der holder ophørsudsalg. Da jeg var inde og kigge forleden havde de en KÆMPE bunke af de der Adidas-sneakers stående til billige penge. Bare lige et lille tip! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hvis nogen smutter derind og finder dem i en 38 så råb lige højt! Jeg skal nok betale porto, hvis de er billige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Her kan man få dem til 389 kr., hvis man er så heldig ikke at have for store fødder…troede egentlig jeg havde skrevet en kommentar med link forleden.

   Har selv bestilt derfra for et par dage siden…en str. 38 måler 24,3 cm. (har mailet med dem).
   http://www.footway.dk/dz-superstar-2-k-black-white.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Din kommentar var røget i spamfilteret – nu fandt jeg den og så kan alle andre jo få glæde af den også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fede ruskinds leggings! Ærgerligt at dem fra H&M er rigtige bukser :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det synes jeg faktisk kun gør dem endnu federe – altså at de er bukser. Det ser meget bedre ud med fx en t-shirt eller skjorte stukket lidt ned foran :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt dovent