Søndagsævl

Come in, please..

Stuen II

stuen V

Stuen

.. Jeg var SÅ tæt på at glemme det her indlæg igen-igen. Men her er det! Sofaen er den gode gamle, der dog har ‘mistet’ en station for at passe bedre ind størrelsesmæssigt – det er faktisk den i kan skimte inde i soveværelset på et af de første billeder.. Spisebordsstolene har vi fundet på Christians forældres gård og givet en gang sort maling og træstubben er også derfra. Og lampen er det egentlig også. Den gård er et skattekammer :D! De to opsatser på væggen har Christian selv skudt og ‘renset’, som man siger – det til venstre var endda hovedretten nytårsaften.. Så ved man, at man er flyttet sammen med en jæger. De helt skarpe kan endda spotte en række patroner i vindueskarmen ;).

I må endelig sige til, hvis i brænder inde med spørgsmål som ‘hvor dælen kommer tåspidsskoene fra?’ eller ‘hvad er det for et ledning-rod ved sofaen’ eller måske endda helt lavpraktiske ting som hvor de resterende ting er fra :). Et eller andet er i hvert fald nødt til at ske i kommentarfeltet, for det føles lidt personligt sådan at stille sin stue til skue, så at sige..

Bloglovin

37 kommentarer

 • Hvor er det en smuk indretning og vildt smuk lejlighed med de paneler. Bor selv i en gammel lejlighed med stuk, men tror ikke det har været en herskabslejlighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg forelskede mig også fuldstændig i stukken første gang jeg så den – det løfter på en aller anden måde alt andet i rummet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin lejlighed i har, er vild med det helt enkel, og det personligt touch med dyrerne og patronerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Tusinde tak – ja, jeg bliver helt stresset i hovedet, hvis der sker for meget, så det er perfekt for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig virkelig pæn lejlighed! Panelerne og loftet er godt nok flotte 🙂 Jeg kan godt lide jeres stil, særligt spisebordet/stolene/lampe-kombinationen… Og ja, lange hvide gardiner giver virkelig en fin og lettere fransk atmosfære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Tusinde tusinde tak for så sød en kommentar :)! Jeg er også helt forgabt i loftet – stadigvæk! Det er som om det løfter spisebordsområdet, der måske havde været lidt kedeligt i en ‘kedelig’ lejlighed, hvis du forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår lige præcis, hvad du mener… Bor selv i en gammel herskabslejlighed (på Frederikbserg), dog ikke med så vilde paneler og lofter som i jeres, men med stuk, paneler i lysninger osv. Vores hjem er indrettet i nordisk/vintage stil og jeg elsker, hvordan det står i konstrast til de lyse vægge og lofter. Det ville helt sikkert aldrig fungerer i en “nybygget” lejlighed – men det er jeg heller ikke sikker på, at jeg ville 😉 Elsker de smukke gamle ejendomme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Uiii, hvor er lejligheden i sig selv bare smuk! Vores lejlighed er også med højt til loftet og stuk, men det er godt nok ingenting i forhold til jeres – misundelig! Derudover rigtig fin indretning, meget gennemført! Og hvor ER tåspidsskoene fra? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Loftet her er simpelthen også helt fantastisk, synes jeg :)!
   Haha, det er faktisk mine gamle tåspidssko fra da jeg dansede ballet – de har optrådt i musikhuset (med mig i) og kom næsten med på den gamle scene på det kongelige teater 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg dør over stukken og panelerne Nana! Hvor bor du bare lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det gør jeg også selv :D! haha. Tusinde tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeeeeeej, et flot loft!!!! Jeg er helt forelsket. Wauw wauw wauw. Jeres indretning er også virkelig flot, men jeg er tosset med gamle herskabslejligheder (som jeg også selv er så heldig at bo i), så den vinder altså opmærksomheden. 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg ved faktisk ikke engang om det her er en gammel herskabslejlighed.. Men loftet er virkelig helt fantastisk – jeg er stadig helt fascineret af det og jeg har gloet på det dagligt siden oktober :p..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er dit hjem bare flot altså. Hvor ville jeg ønske, at jeg fik lov til at hænge sådan nogle dyrehoveder op på min væg herhjemme, men ham der som jeg elsker, han er sgu kræsen, desværre 🙂 jeg vil vildt gerne høre alle historierne om tingene, så bare lav et indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, hvor er jeg glad for at i tager så godt imod det her indlæg :)! Haha, Christian havde også nedlagt veto, hvis han ikke selv havde skudt dem: “trofæer er trofæer jo – ikke pynt!” .. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det altså bare smukt ud 🙂 Og fedt med lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hvor er jeg gald for, at du kunne bruge det :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fååårk, hvor I bor lækkert! Virkelig god stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bor I lækkert Nana – Den lejlighed emmer af charme og personlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker lejlighed og indretning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede seriøst det var inspirationsbilleder fra nettet! Hold op, hvor ser det lækkert ud, Nana! Loftet og panelet på væggen er virkelig fint. Og det samme med jeres gulvlange gardiner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hvor er du sød :)! Altså teknisk set er det vel inspirationsbilleder nu ;).. Men jeg ved hvad du mener og tusinde tusinde tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna LG

  Sikke fint I bor 🙂
  Jeg har nogle stole magen til jeres, som jeg længe har overvejet at male sorte, men jeg har ikke fået startet projektet, mest fordi jeg ikke aner hvilken maling der er god til den slags (og ja- kunne selvfølgelig bare gå i en malerbiks og få råd, men:)) Måske kan du hjælpe med hvilken maling I har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg har faktisk ingen idé /: .. Vi brugte bare en rest, der stod i Christians forældres værksted.. Spørg dig frem hos en maler, er mit bedste råd nok :).. Uh, og husk at slibe lakken af, hvis dine også er lakerede (det var vores nemlig). Ellers hænger malingen ikke ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit altså hvor har du/I god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er så flot, det gør ondt! Du har virkelig en fantastisk god stil
  Hvordan har I fundet jeres lejlighed – min kæreste og jeg leder selv efter en (gerne med stuk) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Årh, hvor en sød kommentar – tusinde tak :D!
   Vi var heldige at kunne overtage lejligheden, der et et forældrekøb – det betyder på den ene side, at den er stor og billig i forhold til en leje-lejlighed, men på den anden side, at vi kun kan bo her midlertidigt /: .. Så det er nok ikke til meget hjælp desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  ELSK! ELSK! ELSK!!! For en fantastisk blogg! Elsker at den er så oversiktlig! Og ELSKER stilen din!
  Leiligheten er smellvakker! Wow sier jeg bare!<3 Og klærne dine er awesome!!
  Og DU er smellvakker! Skikkelig pen og nydelig er du!!
  Du har fått en ny fast følger!!:D Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din!!!:D
  Klem fra Elisabeth!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ajmen SIKKE en sød kommentar 😀 <3 .. Tusinde mange tak og velkommen til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Nana. 🙂

  Jeg er helt pjattet med din sofa af paller og jeg regner også med at jeg selv skal have noget lignende, når jeg skal flytte hjemmefra om et halvt års tid ca.

  Den madras du har på sofaen, er det en skum, box eller en helt tredje madras? Jeg har nemlig ikke kunne læse mig frem til det nogle steder (ikke kun om din, men bare generelt) og jeg ville gerne vide hvad jeg skal lede efter :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hej :)!

   Helt kort – det er skum. Læs evt. indlægget her, hvor jeg uddyber alt muligt (inkl. hynderne) 😀

   Håber du kan bruge det – ellers så sig lige til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Jeps, jeg fandt godt indlægget efter jeg havde skrevet her og det kan jeg helt sikkert bruge! Har allerede “gemt” linket, så jeg kan se det senere 🙂

   Lige et sidste spørgsmål:
   Har I “bare” lagt pallerne ovenpå hinanden eller har I sømmet/skruet dem sammen også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ah, fint fint så :)! Ja, vi har bare stablet dem – de går ingen vegne! Til gengæld kan det måske være en fordel at smække noget skridtsikkert et-eller-andet mellem palle og hynde, for det kan godt glide lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsævl