Ønsker til lejligheden

Winter ‘wonder’land..

pakket ind

Weekday parka + knit, moss cph skirt, h&m slip-ons, cos beanie

Har i set hvor pænt det er ovre hos Rikke og Camille? .. Sådan ser det ikke ud i Århus. Det både blæser og er koldt, men vi har ikke skyggen af magisk sne-landskab. Det gad jeg ellers godt.. Heldige Aalborgensere :D!

Nå. Men jeg er i hvert fald godt pakket ind! Den enorme parka er ikke blandt mit mest elegante overtøj, men den er helt uundværlig, når det nu skal være så koldt. Varme-konceptet går faktisk igen i resten af outfittet: Både hue og trøje er cashmere, som virkelig er et varmt (og blødt) materiale, nederdelen indeholder uld og strømpebukserne bomuld.. Skoene er ikke noget imponerende materiale, men de er fint lune, så I’ll live.

I dag har jeg i øvrigt været til jobsamtale! Den første i cirka 3 år faktisk.. Jeg tror det gik ok, men kryds lige fingre for mig, ikke? Nu vil jeg smutte ud til mine forældre og holde afskedsmiddag for min lillesøster, der fiser til sydamerika i morgen – det er jo også en måde at deale med januar-kedsomhed ;)..

Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Her i Herning er der også bare kedelig vind og bidende kulde.. Selvom sne er mega besværligt, er det virkelig også magisk 🙂
  Puha, jeg glæder mig så meget til at modtage de sko, når jeg ser dig i dem! Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Så længe sne er hvidt er sne > besværligt :D!
   Jeg håber også snart du får dine sko – de er virkelig rare <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til lejligheden