Suede

Ude på den anden side

Ba done

Zara coat (similar) + scarf + boots, h&m knit, diesel jeans
indeholder affiliate links

Hvis jeg ser træt ud, så er det fordi jeg er det. Dagen i går gik med intens forberedelse til mit bachelor-forsvar, som jeg har overstået i dag. Klokken 12.00 stod jeg med mit 10-tal og dermed en afslutning på ikke bare min bacheloropgave, men også to et halvt års Idéhistorie.. Lidt sært, lidt trist – men også en enorm lettelse. Det næste halve år skal jeg ikke have to fagligheder i spil på samme tid, men får lov til at fokusere på mit tilvalg – helt rart.

Billedet nåede vi lige at tage før det blev helt mørkt, så det er ikke det skarpeste jeg har præsteret – men i kan nok godt fornemme mit eksamensoutfit: Helt simpelt og virkelig behageligt at have på. Men det slår ikke natbukser – så det er jeg hoppet i nu: Natbukser, strik og dyne – og så er der krimi-onsdag på tv3 ;)! .. Jeg er simpelthen så træt.. Det er jeg altid efter eksaminer – det er som om at al adrenalin pumper før og under eksamenen og bagefter forlader det bare kroppen lige så hurtigt som det kom.. Kender i det?

Bloglovin

   

6 kommentarer

 • Sara

  Kender det ALT for godt! Jeg skal op og forsvare min specialeopgave i næsten uge, og jeg er allerede dødbange nu. Især fordi opgaven slet ikke blev som jeg gerne ville have den til, pga. alt muligt lort der lige pludselig skete hen over julen. Det hjælper bare slet ikke på nervøsiteten – ØV! 🙁
  Men tillykke med 10-tallet, super godt gået! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Puuuha, præ-eksamens-jeg-dør-af-skræk-følelse – det er så ledt /: .. Og specielt når opgaven ikke helt blev som håbet – men altså, bliver de nogensinde det? Tusinde tak i hvert fald :). Og held og lykke med dit forsvar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den veloverståede eksamen Nana!!
  Jeg misunder dig en liiiille smule, fordi min eksamensperiode løber helt indtil den 31. januar og jeg tilmed har udskudt og blanket én, hvorfor jeg også lige har to stk. i februar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Tusinde tak :D!
   Puuuh, det lyder altså også fuldstændig vanvittigt med din eksamensperiode! Jeg tror også, at jeg har været rigtig heldig med at mit tilvalg afsluttede begge fag inden start-november, så der har været ret meget ro på til BA’en.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke med 10-tallet Nana!
  jeg har semesterets sidste eksamen i morgen, og må indrømme at jeg også har lidt eksamenskuller her inden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :D!
   Uh, jeg krydser fingre for dig så! Seriøst, de sidste timer inden en eksamen er noget nær det mest stressende jeg har prøvet -.- ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suede