Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Sara

  Kender det ALT for godt! Jeg skal op og forsvare min specialeopgave i næsten uge, og jeg er allerede dødbange nu. Især fordi opgaven slet ikke blev som jeg gerne ville have den til, pga. alt muligt lort der lige pludselig skete hen over julen. Det hjælper bare slet ikke på nervøsiteten – ØV! :(
  Men tillykke med 10-tallet, super godt gået! :)

  • nanabech

   Puuuha, præ-eksamens-jeg-dør-af-skræk-følelse – det er så ledt /: .. Og specielt når opgaven ikke helt blev som håbet – men altså, bliver de nogensinde det? Tusinde tak i hvert fald :). Og held og lykke med dit forsvar!

 2. Tillykke med den veloverståede eksamen Nana!!
  Jeg misunder dig en liiiille smule, fordi min eksamensperiode løber helt indtil den 31. januar og jeg tilmed har udskudt og blanket én, hvorfor jeg også lige har to stk. i februar :)

  • nanabech

   Tusinde tak :D!
   Puuuh, det lyder altså også fuldstændig vanvittigt med din eksamensperiode! Jeg tror også, at jeg har været rigtig heldig med at mit tilvalg afsluttede begge fag inden start-november, så der har været ret meget ro på til BA’en.

 3. Mia

  Tillykke med 10-tallet Nana!
  jeg har semesterets sidste eksamen i morgen, og må indrømme at jeg også har lidt eksamenskuller her inden!

  • nanabech

   Mange tak :D!
   Uh, jeg krydser fingre for dig så! Seriøst, de sidste timer inden en eksamen er noget nær det mest stressende jeg har prøvet -.- ..