Slip ons

Plan B

slip ons

Klik på collagen for links

Altså plan A var et outfitbillede med mine nye sko in action.. Men regn og blæst. Og kulde. Så hermed plan B: hvordan jeg gerne ville have stylet dem ;). I går lignede mit outfit det første af de her bare med en lidt mørkere grå trøje, hvilket også fungerede glimrende. Helt optimalt bliver det, når jeg ikke dør dør af kulde bare ved tanken om bare ankler – for det er altså bare det allerfineste til slip-ons, synes jeg. Outfit to kunne jeg godt se ske indenfor den nærmeste fremtid – bare ankler eller ej – hvis jeg ikke skal være ude for længe ;).. Outfit tre gad jeg vildt godt, en jeg mangler både bukserne og skjorten.. Så den bliver nok ved tanken lidt endnu. Har i en favorit blandt de her, eller ville i style skoene helt anderledes?

Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Jeg synes alle tre outfits er mega lækre, men jeg ville nok være mest tilbøjelig til at iføre mig det første. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er jeg glad for at du synes :). Ja, det første eller det andet er nok også mest mig – selvom der er et eller andet over det tredje også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip ons