Cleaning out my closet

Ønsker til lejligheden

for the apartment..

Klik på collagen for links

Jeg er ramt af mandag i dag. Ikke fordi jeg egentlig har skullet noget madnags-nedern – der har bare været rigtig mørkt og gråt i dag, synes jeg. Mit kamera vil ikke fokusere ordentligt, når der ikke er lys nok og jeg fryser bare.. Så jeg tog til flow yoga i eftermiddag og fik det lidt bedre – og så gik jeg hjem og drømte om ting til lejligheden. Hvis jeg ikke kan gøre udenfor federe, så kan jeg da gøre min lille hule endnu hyggeligere ;)..

Jeg drømmer om mere lys, bløde skind, lidt liv i form af stueplanter – allerhelst et oliventræ – og så nogle fede prints på mine vægge.. Åh, mandags-blues.. Og så virker Netflix ikke engang -.- .. Nu tror jeg bare, at jeg vil spise aftensmad og se nyheder..

Bloglovin

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cleaning out my closet