Winter 'wonder'land..

Januar-agtigt

Eurowoman

Øj, jeg er virkelig ramt af januar-sløvsind.. Jeg har så mange idéer til indlæg – og jeg har faktisk også tiden til at skrive dem. Alligevel gik dagen i går fx med the walking dead, en tur i silvan efter dims til tøjstativ, mere walking dead og så noget uspecificeret netflix.. Mit humør og måske i særdeleshed min energi hænger uløseligt sammen med vejret, så jo mere kedeligt, koldt og gråt det er – des mindre overskud har jeg. Puh, det er godt, at dagene alligevel er ved at blive lidt længere..

Nå. Men i dag prøver jeg at tage mig sammen – jeg skal lige drikke min kaffe og vende nogle sider i det nye Eurowoman, der lige er landet.. Men så vender jeg også tilbage med tøjstativs-update og det er altså blevet rigtig fint 🙂

Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Det kender jeg alt for godt. De dage, hvor man om aftenen kan sige: “Hvad har jeg egentlig brugt min dag på?”. Skræmmende.
  Nu håber vi på flere lyse dage og knap så grå toner i vejret 🙂

  Kh Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jamen præcis! Det er altså en lidt træls følelse /: .. Ja, lad og håbe på at foråret snart dukker op – eller at solen i det mindste gør det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter 'wonder'land..