Namaste

In blacks

black is back II

black is back

Zara .. everything but sunnies..

Haha, alt er fra Zara jo! Åh, den butik måtte altså gerne komme tilbage til Århus. Det er absolut min yndlingsbutik – jeg kan seriøst altid finde noget derinde. Altid! Det er den eneste butik, der kan det og som jeg på samme tid har nogenlunde råd til ;).. Og så er kvaliteten altså ganske fin – jakken på billedet har jeg haft siden 2.g, tror jeg, og selvom den er ikke som ny, så er den absolut brugbar stadigvæk. Både taske og støvler er ægte læder og begge er kun blevet smukkere med tiden. Bukserne er det eneste, der ikke har det specielt godt mere – coatingen er faktisk næsten væk nu, men de sidder bare så godt at jeg ikke kan nænne at smide dem ud :).

Billederne her er fra i fredags, hvor solen kiggede frem i lige omkring 30 sekunder. Det var stort – sådan instagram-stort, i ved ;D. haha. Weekenden herhjemme er gået med The Walking Dead og i formiddags så vi det sidste afsnit.. eller.. Det sidste, der er ude i hvert fald – nu skal vi vente helt til februar på det næste og det er SÅ spændende! Puha.. Måske vi skal i gang med Breaking Bad næste gang – hvad siger i?

Bloglovin

6 kommentarer

 • Alberte Whitta

  Elsker simpelthen din blog!! 🙂
  Whittaheart.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Vildt dejlig kommentar at kigge ind til 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækkert outfit!

  Knus Gittemary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Undskyld hvis det går dig på. Men hvad vejer du egentligt? Du er så smuk og elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er helt i orden :). Jeg ejer ikke en vægt, så jeg er ikke helt sikker, men det svinger nok mellem 52 og 55 alt afhængig om jeg er ude af træning eller der er lidt muskel (og dermed også lidt mere vægt) på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Namaste