Januar-agtigt

DIY tøjstativ

stativ II

Så flyttede det endelig ind, tøjstativet! Billedet er taget inde fra stuen og da vi altid har dørene åbne er idéen med placeringen, at der skal være noget pænt at kigge på netop der. Tøjet hænger som på det første billede – fra sort til hvidt – og det ser simpelthen så fint ud! Før havde vi en af de der kedelige, hvide IKEA-kommoder til at stå, så det er virkelig en upgrade at se på :). Det var i øvrigt møgnemt at lave – eller, altså det var Christian og ikke mig, der samlede det, men det tog altså ikke mere end fem minutter fra at alle delene lå på gulvet til at de stod hvor de gør nu. Og hey – hvad synes i om det?

Planen er at finde nogle fine kasser, der kan stå under tøjet – til sommertøj for eksempel. Og så overvejer jeg lidt at finde en pænere lampeskærm, så råb op hvis i har set nogle pæne nogle (både kasser og lampeskærme)..

Bloglovin

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar-agtigt