Tanker om begrebet 'stil'

Anne Black

anne black

.. Jeg kunne ikke lade den stå. Jeg har cirklet om den her skål siden første gang jeg så den og nægtede at give 175 kroner for den – og jeg manglede jo rent faktisk en sukkerskål.. Men prisen.. Nåmen så cirklede jeg videre, da jeg så, at den var sat ned i Inspiration. Til 105 kroner. Hvilket jeg egentlig også synes er lidt i overkanten.. Men åbenbart ikke så meget, at jeg kunne lade den stå i mere end en uge..

Den lille, fine skål med den skrå kant og den smalle, stiplede linje, der bryder det pæne lidt. Den var egentlig købt som sukkerskål.. Men så fandt jeg ud af hvor perfekt størrelsen er til slik! Og mandler! Og alt muligt andet hyggeligt spise faktisk. Så nu mangler jeg stadig en sukkerskål..

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om begrebet 'stil'