In blacks

5 pretty bags

Leather bags @Zara

Leo-pleather 279,- Bare læder 799,- Læder/pleather 559,- Perforeret læder 999,- Præget læder 799,-

En mellemstørrelse sort lædertaske stod jo på min liste over ting, jeg synes jeg mangler.. Og Zara – yndlings-zara – er igen mit place to go. Specielt de to bucket-bags er jeg helt forelsket i! De er begge i sort læder, er begge simple, men med nogle fede detaljer og så har de en fin hverdagsstørrelse. Jeg kan bare ikke helt bestemme mig for hvilken jeg synes bedst om.. Hvad siger i?

Tasken i midten er kun 30% læder, men er ellers også et glimrende bud på en lidt større hverdagstaske – og prisen er heller ikke helt ude i skoven.. De to små tasker er den type, jeg altid står og mangler, når jeg er på vej ud af døren til en fest og kun lige skal have mobil, penge og nøgler med. Jeg mangler sådan en hver. eneste. gang. Slangetasken er jeg helt vild med, men det er lidt mange penge for en så lille taske, synes jeg.. Der er prisen på leo-tasken noget mere overskuelig – og når mit tøj så godt som altid er så simpelt, så ville lidt mønster måske endda være en fordel.. Ååååh, Zara..

Og forresten – priserne på den spanske side adskiller sig jo noget fra de danske priser.. Tasken til 999 danske kroner koster fx 90? – altså lige omkring 672 dkk.. Ved i om man kan bestille til danmark fra den spanske side? Ligesom på asos, hvor det tit er billigere i pund end kroner.

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In blacks