5 pretty bags

17 timers sol

nana er træt

Weekday coat, & other stories leather pants, h&m knit, cos beanie

.. Det er det. 17 timers sol, har der været i januar. Prøv lige og lade den synke ind.. Af de næsten 700 timer af 2014, som vi har haft pt, har der været 17 timers sol.. Det var da vist den helt rigtige vinter til at invistere i noget lun cashmere ;)..

Nå.. Min efterhånden meget lange ferie er ved at lakke mod enden. Jeg starter på mandag og helt ærligt – jeg glæder mig faktisk. Jeg elsker ferie, men jeg kan mærke, at jeg begynder at kede mig lidt.. Dagene går lidt for hurtigt uden der egentlig sker noget. Kender i det? Nu har jeg heller ikke haft undervisning siden start-november, så det bliver helt fedt med forelæsninger igen – mind mig lige om det om en måneds tid, ikke 😉 ..

Men indtil da – har i ikke nogle gode blogtips? De der lidt mindre blogs, som jeg måske ikke er faldet over endnu? Måske jeg skulle lave et lille blog-tip-indlæg senere på ugen :).

Bloglovin

14 kommentarer

 • Haha, ja, man kan hurtigt komme på andre tanker, når forelæsningerne først vælter ind 😛 Puha. Tror også jeg kommer til at savne dem, når BA skrivning starter i foråret – så vil lidt tid på skolebænken nok føles som det rene ingenting.
  Hvis du har lyst, så tjek vores blogroll, der har vi en god håndfuld mindre hverdagsblogs, som vi er helt tossede med 🙂

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jamen præcis! Det er noget med det der græs, der er grønnere på den anden side, tror jeg ;)..
   – Tusinde tak for tippet – jeg kigger forbi med det samme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Kender du Trine Lykkes blog? Den er rigtig fin, synes jeg. http://trinelykke.blogspot.dk/
  Også PixelogPoesi (men hun har desværre trukket stikket ud for en tid).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Nej det tror jeg faktisk ikke – tak for tippet :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for linket Maria, meget betænksomt!
   Jeg kendte heller ikke din blog Nanna, men kunne se den på min oversigt over trafikkilder, så der sørgede maria for at en læser den anden vej også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   God karma spredes heldigvis lige så hurtigt som den dårlige af slagsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke Nana! Vi glæder os over snevejr, men brokker os over for lidt sol.. Vi er heller ikke nemme at tilfredsstille 😉
  Jeg starter også på mit “rigtige” studie på mandag, og jeg glæder mig også! Min læseferie har dog kun stået på i en uge, så jeg er ikke gået helt hen og blevet rastløs endnu.
  Ville være vildt lækkert med et blogtip-indlæg 🙂 Jeg mangler også ny inspiration ind imellem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahahaha, hvor har du ret :D! Men sol på snelandskab er det pæneste i verden (næsten).
   Jaok, en uges ferie ville heller ikke være nok til at gøre mig rastløs – det er bare rart. Og overvej lige hvor fantastisk det er, at glæde sig til at komme i gang – så er man da på det rigtige studie :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 17 timer?! Det var da imponerende lidt. Så vil jeg gerne proklamere, at jeg har været sød, for der var sol hele eftermiddagen på min fødselsdag i søndags. 😉

  Og mht. blogtips, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Ohmygown.dk, hvis du ikke allerede kender den. Super hyggelig blog fyldt med velskrevne indlæg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Imponerende lidt er nok faktisk den mest præcise beskrivelse af situationen -.- .. Og hey – sol på fødselsdag er mindst ligeså imponerende i den her januar ;).
   Den kender jeg vist kun af navn – tak for tippet :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender godt det der med at kede sig lidt for meget! Især med et sabbatår, der ikke helt er gået efter planerne 😉
  Kan virkelig godt lide dine læderbukser, så fine! Vil gerne selv have mig et par.

  Jeg er lige p.t. kæmpe fan af Natulia (natulia.com), som min venindes søster skriver. Hun er ikke så “lille” mere, men heller ikke 100 % velkendt, så måske det var nyt for dig? Kan i hvert fald varmt anbefale hendes fine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak – de er helt uundværlige her i kulden :)!
   – Natulia følger jeg faktisk allerede – stilmæssigt er rammer hun mig ikke altid, men jeg kan alligevel ikke lade være med at kigge forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  17 timer?! Hold da helt kaje .. No wonder at energien har været i minus. Januar er også bare en deprimerende måned, synes jeg. Alt den build-up gennem efteråret til jul, så nytår, og så .. januar. og eksamener. og (for mig ihvertfald) start på et nyt semester. Ikke just fedt.
  Glæder mig til indlæg med blog-anbefalinger. Mangler ny inspiration!

  Mia
  gardum.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg tænkte præcis det samme: “17 timer?! Nåmn, det forklarer da en del..”. Januar er i forvejen sådan lidt et langt antiklimaks efter julen og så forsvindende lidt sol hjælper ikke på den status..
   – Godt at høre :D! Det kommer nok op i løbet af weekenden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 pretty bags