Tåget

Tyvefjorten

2014

Klik collagen for links

Uhuhu, så er der ikke meget tilbage af 2013. Det har været et ret fint år, synes jeg – men det helt store tilbageblik gemmer jeg til liiidt tættere på nytår. Nu her handler det om de ting, jeg drømmer om at tilføje til min garderobe i løbet af det næste års tid:

Den perfekte ‘lille sorte‘ – eller faktisk to. En langærmet og en ærmeløs. Jeg har manglet en sort kjole så talløst mange gange, at det grænser til det latterlige, men den perfekte lbd er svær at finde.. Efter at have set Wang in action ovre hos Ida er jeg dog rimelig sikker på, at perfektion er indenfor rækkevide.. Jeg drømmer også om en løs, hvid skjorte som let og elegant modspil til alt mit rå og sorte. Den sorte sweatshirt er ikke så spændende, men jeg mangler den ofte. Så er Acnes ‘Donna’ straks mere interessante – kæft, de er pæne! Og rå. Og rockede Og klassiske.. Og.. Kort sagt alt det, som jeg gerne vil være rent stilmæssigt. Slip-ons er knap så klassiske måske, men jeg er stadig træt af, at jeg ikke købte Zaras pony-version da jeg fandt dem i Paris i marts.. Og jeg kan ikke klare mig uden sneakers ;).. En lille, sort taske er også et absolut must-have! Den jeg har, er bogstaveligt talt ved at falde fra hinanden, men den her fra Zara kunne godt være en mulighed (hvis den kan indeholde kamera+pung+lidt løst).

Jeg glæder mig sådan til at kigge på listen her næste år: Hvor meget af det har jeg fået købt? Er det stadig ting, der passer helt perfekt ind i min stil? Sådan noget er lidt skægt.. For eksempel kan jeg se ud fra sidste års liste, at jeg har drømt om en hvid skjorte og en sort taske i over et år nu – men ellers er det gået fint.. Hvad mangler i allermest i jeres garderobe nu her?

Bloglovin

10 kommentarer

 • Den er godt nok fed den taske!
  Jeg mangler ikke ret meget, men en lille sort lædertaske til hverdagsbrug står på min liste og denne fra Zara er godt bud, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ja, jeg har altså også virkelig forelsket mig i den – overfladen er simpelthen for lækker :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Så må du da hellere skynde dig forbi Støys online udsalg og få købt støvlerne inden de er væk 🙂
  http://www.stoy-munkholm.com/acne-donna-black.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det ville jeg dælme også gerne, men 2500 er stadig en del /: .. Så jeg satser nok på good old Trendsales..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Av, den langærmede Wang-kjole er virkelig pæn og flatterende! Men også i den ende af prisskalaen, hvor jeg ikke har lyst til at lege med – ikke når det gælder kjoler i hvert fald.. Til gengæld skal vi nok derop af, når jeg skal finde en hverdagstaske til Uni, som nok er det, jeg mangler mest – jeg håber januarudsalget er med mig! 🙂
  Inspireret af Emma Martiny er jeg igang med et lille basis garderobe-projekt, hvor jeg prøver at fokusere på at få opbygget en god basisgarderobe. Jeg fik et par mørkeblå jeans i julegave, hvilket stod højest på listen, så nu retter jeg blikket mod en sort, løs skjorte (gerne silke) og hverdagskjoler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Ja, Wangs priser får også mig til at vende mig mod Trendsales – der kan man til gengæld ret ofte finde selv basistingene :). Det handler bare om held og tålmodighed..
   Årh, jeg mangler egentlig også en god uni-taske.. Men jeg har stadig ikke fundet en jeg helt kan lide (og betale). Someday ;).. Og fedt med projekt god-basisgarderobe! Jeg har selv været mere eller mindre ubevidst i gang med det i et lille års tid – og lidt mere bevidst det sidste halve år. Resultatet er nu, at jeg kun har tøjkriser, når jeg skal være festlig (hvorfor den lille sorte kommer ind i billedet). Til hverdag tænker jeg aldrig over hvad der mon passer sammen – for det gør alt mit tøj nærmest efterhånden. Nu handler det faktisk kun om humør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Interessante overvejelser du gør dig Nana 🙂
  Det hjælper mig rigtig meget når jeg har et udsgangspunkt, for hvad de er jeg gerne vil have og hvad det er der fungerer for mig! Det gør det meget nemmere at shoppe og at slå til, når man evt. finder et item på tilbud. Samtlige items du viser her er jo ret tidsløse, hvorfor jeg synes det er mere forsvarligt at give lidt ekstra for dem (i hvert fald, hvis kvaliteten følger med). Men igen, en del af dem kan findes også på udsalg nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :)! Sådan har jeg det nemlig også: Når jeg får kigget grundigt på de ting jeg bruger, er der jo egentlig et ret tydeligt mønster.. Og jo mere bevidst jeg er om det, des færre fejlkøb laver jeg – og des lettere er det, at forsvare de lidt dyrere køb. Jeg ved jo efterhånden godt, hvilke der er midlertidige ønsker og hvilke der fungerer på den lange bane :)..
   .. Og hvis de så bare kunne vente med udsalget til der rent faktisk går løn ind :b..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Super flotte klassiske kjoler, den ærmeløse til højre har dog lidt flottere bodycon/fit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er vist bare billedet – modellen er den samme, bare med og uden ærmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tåget