Lidt langhåret..

Tåget

tåget II

Weekday parka coat, h&m knit + jeans, zara boots

Hold op, et vejr – jeg bryder mig normalt slet ikke om villaveje som baggrund på mine outfitbilleder, men med så meget tåge kommer der noget helt filmisk stemningsfyldt over det.. Og sig så forresten velkommen til den fineste lysegrå cashmere! Jeg siger tak til mine søde små søskende og lover at klappe i om lysegrå cashmere.. Eller.. Jeg siger tak i hvert fald ;). Nu kan jeg fortsætte vinteren i blød og varm cashmere – og hvis det skulle blive virkelig koldt, så tjek lige den parka jeg har hængende over skulderen! Jeg kommer i hvert fald ikke til at fryse lige foreløbig.

Jeg løber igen – den står på julefrokost med familien.. Overvej lige hvor mange juletraditioner, der i bund og grund handler om at spise. Ret rart. Hvad laver i i juledagene?

Bloglovin

4 kommentarer

 • Virkelig cool billede! 🙂

  Jeg har en lille giveaway kørende inde på bloggen med lidt lækkert til nytårshåret! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Shiiiit, det billede er flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mad, mad og mere mad 😀 Har også brugt hele dagen i dag på familiejulefrokost..
  Og hvor er du altså heldig med al den cashmere, du svøber dig i for tiden.
  Var også lige inde og røre ved en her den anden dag. Overvejer seriøst en sen julegave til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mad ftw – det er helt underligt (men egentlig også helt rart) ikke at bruge hele dagen på at spise nu her :p ..
   – Og cashmere er et must-have i enhver garderobe, fristes jeg til at sige. Det er simpelthen fantastisk! Varmt, blødt, pænt.. ajmen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt langhåret..