På den første advent..

på date med Diesel

Diesel date

diesel date III

diesel date II

 

De to nederste billeder er tyvstjålet lånt fra nannasays.dk 🙂

I sidste uge var jeg så heldig at kunne sætte bachelorlæsningen på pause og nyde en aften med en lille skare af Århus’ sødeste bloggere. Og Cille fra Diesel. Hun havde nemlig inviteret os ned for at se den nye kollektion og høre lidt om Diesel som brand – og jeg skal lige love for, at der er sket en del siden dengang i halvfemserne og start 00’erne, hvor Diesel havde sin storhedstid med lyse, lav(!)taljede jeans.. Nu emmer det af rock-chik og al den mørke denim, det bløde læder og de gode detaljer er seriøst som skabt til mig :D!

Efter kollektionssnak og blogger-kamera-amok i Diesel butikken gik vi på Langhoff og Juul, hvor tjeneren introducerede os for dagens ret, der blandt andet bestod af ‘Lange’.. Efter lidt forvirring og en snarrådig bloggers turbo-googling vidste vi, at det er en fisk – og en virkelig lækker en af slagsen i øvrigt. Det er den, der ligger på min tallerken på billedet herover.. Efter maden blev en aften fyldt med grin, snak og fantastisk stemning sluttet af på Vesterlauget med ale nr. 16 og ønsket om, at det ikke er sidste gang Diesel holder et så hyggeligt event <3.

Follow on Bloglovin

1 kommentar

  • Lyder som en rigtig hyggelig aften. Og Diesel er bestemt ikke det værste man kan være i selskab med 🙂 De lavet nogle ganske fede ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den første advent..