2013 @ nanabech

Oversized

sizing up

Weekday parka coat, h&m knit, gina tricot jeans, zara boots

Ajmen den parka er altså helt genial! Helt slut med at fryse! Det er præcis ligesom at stjæle sin kærestes frakke – men uden problemer som “nej, den skal jeg altså selv have på.. Tag en af dine egne” ;)..

Og med så varm en jakke og det egentlig ret milde vejr vi har for tiden er det jo intet problem at have lidt huller i bukserne. Så favoritterne fra Gina Tricot blev fundet frem igen – hullede jeans gør altså noget ved et outfit. Og apropos outfit, så står jeg – som så mange gange før – i situationen: “hvad skal jeg have på?”. En situation, der opstår hver gang jeg skal til fest. Min garderobe er efterhånden gearet til at kunne deale med de fleste hverdagssituationer – kold, varm, blæst, regn – you name it, det spiller faktisk. Men fester? .. Suk. Over hos søde Sophie har jeg forsøgt mig med et bud på hvad jeg gør – men måske jeg bare ender i jeans, skjorte og strømpesokker.. We’ll see. Hvad tager i på i aften?

Nåja, og hvis jeg ikke når herind igen i år – så hav et fantastisk nytår! Jeg håber vi ses på den anden side med alle fingre og øjne og sårns i god behold (og uden alt for mange tømmermænd).

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013 @ nanabech