Tyvefjorten

Ønsker, der gik i opfyldelse

I har allerede set lidt af mine gaver her og her, men nu tager vi lige resten. Jeg elsker selv de her indlæg hos andre bloggere – der er noget ret hyggeligt over at se hvilke ønsker, der er blevet opfyldt rundt omkring :).

julegaver

Gaven fra min kæreste :). Det er lidt svært at se, men det lidt bredere stykke i midten er guld og resten er oxideret sølv – og jeg absolut elsker den <3

julegaver IV

Bluse fra Too Good To Be Basic og cashmere-strik fra h&m – man skal aldrig gå ned på basis ;)!

julegaver III

Macs ‘Satin Taupe’ – den her fik jeg faktisk to af, så det er den eneste ting, der skal byttes.

julegaver II

De fineste, minimalistiske lysestager – som jeg lige mangler at få købt lys til. Det kommer, det kommer.

Jeg føler mig sindssygt heldig og er stadig helt overrasket over hvor mange gaver, der rent faktisk lå under træet. Om min matematik bare er dårlig, det ved jeg ikke.. Men det føles som mange gaver. Og jeg er simpelthen så glad for dem alle sammen! Jeg håber også, at i fik nogle ønsker opfyldt?

Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyvefjorten