Status: En julehilsen

Lidt langhåret..

pelset

Jeg håber i havde en god aften i går? Min var i hvert fald lige som den skulle være med virkelig god mad, skønsang om juletræet og en masse gode gaver. Blandt andet hele to skind til lejligheden – tror nok liiige jeg kommer til at sidde godt og varmt på min sofa i det nye år ;).. Resten af gaverne skal vi også nok nå igennem – lidt af det kan allerede skimtes ovre på instagram (@nanabech), men ellers når vi det nok også igennem herinde på en tidspunkt. Nu står den på alene hjemme og senere er der rester fra gårsdagens middag. Jul <3.

I morgen satser jeg på at udnytte dagslyset lidt bedre, så i kan få lidt flere af gaverne at se :). Har i også fået gode gaver i år?

Bloglovin

2 kommentarer

 • Øj, hvor godt og rart!
  Kunne egentlig også godt bruge lidt flere skind, end det ene jeg allerede har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Vildt rart :)! Man kan vist aldrig få for mange skind 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: En julehilsen