Dressing up for Christmas

Affordable cashmere

h&m ftw

h&m cashmere knit, moss cph skirt, zara boots

Jeg er en sucker for rare ting i min garderobe. Angora er for eksempel ikke at finde på grund af alle de små, dumme fælde-hår, ligesom kradse-uld ikke har nogen plads her. Cashmere, derimod, kan jeg slet ikke få nok af. Det er jo det blødeste i hele verden! Det fælder ikke, det varmer dejligt, strukturen er pæn.. Det eneste trælse ved cashmere er faktisk prisen. Og selv her, er der råd – yndlings h&m har nemlig for alvor fået øjnene op for materialet og den her trøje sidder altså bare lige i skabet! 499,- koster den, så det er lidt over h&ms normale priser, men dog til at overskue..

Den findes i flere farver og den helt lyse grå er på min ønskeseddel til jul! Den mørkegrå – altså den på billedet – var der kun nogle få stykker tilbage af, så jeg turde simpelthen ikke lade den hænge – i stedet overbeviste jeg mig selv om, at den jo faktisk nærmest er en investering.. Jeg købte den lørdag og jeg er så godt som flyttet ind i den :). Kan i lide den?

Bloglovin

6 kommentarer

 • Den ser super lækker og behagelig ud! Det er generelt et rigtig fint outfit, som jeg selv kunne finde på at hoppe i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er den også :D! Og mange tak, det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Piiiiift, hvor ser du altså godt ud både med outfit og hår. Du ser super flot ud med den hestehale, er det dit eget hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha, ja det er mit eget hår 😀 – Tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hehe, ja kan godt se at det lød lidt sjovt. men det var hestehalen, fordi dit hår ser så flot og fyldigt ud, på det foto.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Nårh, på den måde :D! Tusinde tak så – ja, det er ikke et af de oftest stillede spørgsmål herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dressing up for Christmas