Ønsker, der gik i opfyldelse

2013 @ nanabech

Er i klar? Det her et ok langt indlæg nemlig.. Jeg håber  gider læse det, for det tog dælme lang tid at lave :b.. Hvis ikke, så var det om ikke andet hyggeligt nok for mig selv at kigge hele året igennem. Jeg synes selv, at bloggen er blevet meget bedre – der er en mere klar rød tråd, billederne er bedre og kvaliteten på indlæggene generelt højere. Nok snak. Here goes:Skærmbillede 2013-12-29 kl. 17.23.47

I januar lavede jeg et ‘december-recap’.. Recap’sne er jeg stoppet med siden, da der vist ikke rigtig var interesse for de indlæg – men det er sjovt nok at se billederne samlet nu her. Der er altså alligevel sket noget siden sidste december.. Og så har der vist også været noget varmere i år..

with-jenny

Februar var måneden, hvor Jenny endelig flyttede ind hos mig og jeg flyttede ind i dem.. Jenny er (til de uindviede) mine ruskindsstøvler fra Isabel Marant, som jeg fandt på Trendsales efter mange, lange måneder med daglige søgninger..

Skærmbillede 2013-12-29 kl. 17.42.53I marts hoppede min bror og jeg på en bus mod Paris for at sige hej til min lillesøster, der boede i byen i nogle måneder. I den forbinelse lavede jeg en pakkeliste, som i kan se her og i ugerne efter blev det til en form for Paris-guide, der kan findes her.

hunter1

I april holdte jeg varmen i min kærestes jagttrøje, fik et ekstra hul i øret, drak øller og hyggede mig til årets kapsejlads og købte en dele-t-shirt med min kæreste (en t-shirt, der vist i øvrigt kun er min nu her.. ahem)..

lc3a6seferieI maj skrev jeg eksamensopgave om mediernes magt, fik en fantastisk pudder ind af døren og rockede bare ben og yndlings-sweatshirt mens jeg introducerede min “jeg-smider-lige-et-link-til-mine-ting-feature”.. Effektiv måned.

Skærmbillede 2013-12-29 kl. 18.09.07

I juni lod jeg mig inspirere af Camille (over the rainbow) i et af mine ‘Like..’-indlæg (resten kan i se her).. Da vejret blev for godt til lange bukser hoppede jeg i et par favoritter og forevigede dem med min mors 50mm objektiv. Slet ikke dumt.

long-one

Juli var måneden hvor StineStregen viste blogland hvor skabet skal stå – og hvor jeg lige genovervejede ideen om Birkenstocks.. Til gengæld var jeg modig nok itl at hoppe i en lang kjole! Og så endda til hverdag.. Det var også måneden hvor jeg havde ikke bare et, men TO outfits uden sort! Og så var jeg en tur i sommerhus – og så flyttede bloggen i øvrigt hotel og jeg havde en masse dumme problemer :b..

bw-bcn

.. Løsningen på julis blog-problemer var selvfølgelig at forlade landet. Så jeg holdt en tidlig fødselsdag og skyndte mig så til Spanien – først et par dage alene i Girona, så en uges tid med gode, gode veninder i yndlingsbyen Barcelona – og så en ti dage alene i Barcelona. Jeg fik læst umådeligt mange gode bøger og shoppet både to par vinterstøvler og læderbukser (what else i 40 graders varme?).. August var således en af de fedeste måneder i 2013, hvis i spørger mig 🙂

dusty green coyboy

I september flyttede min storesøster, hendes mand og mine to søde yndlingsnevøer til sydspanien.. Og tog min lillesøster med. I mellemtiden startede jeg studie igen – denne gang ikke på Idéhistorie, men på mit tilvalg, Begivenhedskultur. September var også måneden, hvor jeg sagde min allerførste lejlighed op (med en lille klump i halsen) – og måneden, hvor jeg flyttede i ny og større lejlighed, hvor internettet drillede i et par uger(!).. Jeg luftede bare ben for sidste gang i år (i danmark altså). Og så snakkede vi lidt om online-facaden, vi allesammen har og det at smile på billeder. Glimrende måned, omend lidt stresset.

Marbella VIII

Oktober bød på store striktøjer og en snak om både overtøj og fodtøj – og så smuttede jeg til Marbella for at sige hej til familien dernede. Sydspanien bød på sommertemperaturer og zara-shopping og hold op, jeg kunne godt klare sådan en  tur igen nu her. Det var også i oktober, at jeg endelig fik klippet mit hår.. Hvilket jeg muligvis har fortrudt, nu hvor jeg sidder og kigger på det lange hår jeg havde tidligere på året. Suk..

solbriller i november

I november skete der ikke så meget.. Jeg flyttede ind i frakken og tørklædet fra Zara og så kom læderbukserne endelig i brug sådan for alvor. Jeg begyndte så småt at tænke på julegaver – og flere julegaver. Og så var jeg på date med Diesel og en bunke vildt søde Århus-bloggere – så skete der alligevel lidt i november ;)..

h&m ftw

December måned har so far haft to højdepunkter: Aflevering af min Bachelor og juleaften, selvfølgelig. Blogmæssigt er disse to ting dog grunden til relativt få indlæg herinde i december.. Outfitbilleder var i alligevel blevet trætte af – cashmere-trøjen på billedet har jeg seriøst levet i. Nok meget heldigt at den har fået lidt aflastning nu her ;)..

Bloglovin

4 kommentarer

 • Rigtig skønt indlæg 🙂
  Og jeg er sygt forelsket i “yndlingssweateren”, den grå bomberjakke fra december-recap’pet.. og også nederdelen, som du selv lader til at være vild med, da den er på de fleste af billederne (hvis det da er den helt samme?!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hahaha – det havde jeg ikke engang lagt mærke til – men det er da fuldstændig rigtigt! For ja, det er den helt samme :b.. Tror snart godt jeg kan forsvare at købe en til af dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Hejsa. Jeg læste det hele:-) Kan rigtig godt lide din blog, er forholdsvis ny læser, så jeg fik lige nogle gode links at kigge i gennem, via dette indlæg.
  Godt nytår, Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Velkommen til :D! Og hvor er jeg glad for, at du kunne bruge indlægget :).
   – Også godt nytår til dig (omend lidt forsinket).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker, der gik i opfyldelse