Braided knit

Under sydens sol – Marbella

Marbella II

Marbella IV

Marbella IX

Marbella V

Marbella VIII

Vi tager lige et lidt atypisk og mere farverigt indlæg herinde. Jeg kom hjem fra Spanien i nat og har lige siddet og kigget billederne igennem – de fleste er nok egentlig kun sjove for familien da to små søde nevøer dominerer min billedemappe ret voldsomt, men der blev da også taget lidt af byen og på de ture vi var på.

De første billeder her er fra Marbella, hvor min søster bor og vi derfor havde base. Byen er en sjov blanding af den smukkeste, mest charmerende gamle bydel, en lækker strandpromenade (og en dejlig strand) og så de der relativt ucharmerende højhuse, man også ser overalt i fx sydfranske turist-byer.. Byen er da også meget turistet i højsæsonen (kan jeg læse mig frem til), men nu var vi der i oktober/november og det var altså ikke dumt! Vi havde omkring 25 grader og høj sol hver dag og jeg var i vandet flere gange. I november! Ind i mellem tænker jeg, at jeg blev født i det forkerte land ;)..

Nå – hvis i skulle lande i Marbella engang så SKAL i omkring den gamle bydel – det er den, der gør byen til ‘mere’ end bare turist-by, synes jeg. Uh, og hvis i bliver kage- drinks- eller bare kaffetrængende, så kan Cappuccino på strandpromenaden helt klart anbefales! Min kaffe havde bjørneansigt (se billedet) og deres gulerodskage er virkelig lækker! Det samme gælder i øvrigt banofee pie’en og cheesecaken.. Og deres Mojito Palo! Ajmen <3

Der er helt sikkert flere gode steder, men nu gik det meste af min tid på stranden, terrassen eller en af de mange legepladser med verdens sødeste nevøer (eller i Zara – men mere om det senere).. Har i nogensinde været i Marbella?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braided knit