Neonsort

Pixi

nisseland

Nu lovede jeg noget lejligheds-hejs og det kommer, det kommer! Men vi starter lige med mit lille projekt fra i går – minijuletræerne. Vi fik dem af Christians mor – helt friske og netop hævet op af jorden.. Og så skulle de jo altså have noget nyt jord at stå i. I et kort øjeblik overvejede vi et smut i botanisk have med en skovl, men det endte som bekendt med, at jeg hoppede på en bus med mine juletræer under armen og gravede lidt i mine forældres have i stedet for. Resultatet ser i på billedet. Jeg er SÅ tilfreds! Overvejer en lille smuttur i søstrene grene efter mini-julekugler, men jeg kan ikke helt bestemme mig for, om det ville være synd.. Hvad synes i?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Ej hvor fint!
  En rigtig god måde at få et “juletræ” ind i en lille lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jamen præcis! De er så fine og julede, men fylder ikke en halv stue 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Synes de står så fint sådan helt rene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det tror jeg egentlig også, at jeg synes :). Tusinde tak for input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ingen julekugler hvis du spørger mig 🙂 De er rigtig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   I virker rimelig enige – og jeg tror jeg tilslutter mig. De får lov til at stå ‘nøgne’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neonsort