Pretty basic

Ønsker under 500,-

Ønsker under 500
ønsker under 500 #2

Klik på collage for links

Jeg ved godt, at det kun er november.. Og min jul starter nok ikke for alvor før den 13. december når min bachelor er afleveret. Men min kæreste har allerede spurgt efter ønsker og det er kun et spørgsmål om tid før resten af familien gør det samme. Altså – polyvore-ønske-collage-spam :D!

Jeg har startet med at finde ting til under 500 kroner. Med de her ting skulle der gerne være inspiration til de gaver, der ikke skal koste alt for meget – eller man kan give flere af tingene samlet. Jeg har kun taget ting med, som jeg selv ønsker mig, men flere af tingene kan jo varieres i flere versioner – altså fx nogle andre smykker eller andet pynt.. Ok, you catch my drift. Der skulle være link til alt, hvis i trykker på collagerne – og ellers må i endelig spørge :). Jeg håber i kunne bruge indlægget.

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty basic