Deja vu

Ønsker under 1000,-

Ønsker under 1000
Ønsker under 1000 #2
Klik på collagen for links
Så fik jeg endelig tid til at kigge på anden del af ønskelisten. Denne gang ligger vi lige mellem 500 og 1000 kroner, så flere af tingene går under kategorien ‘hverdagsluksus’ – lækre smykker, pæne ting til hjemmet og tøj i gode materialer. Ved smykkerne har en hvis ‘rabbit foot’ sneget sig om bord.. Til at starte med var jeg skeptisk, men den er altså vokset på mig – og i størrelse ‘lillefinger’ ville den være sindssygt cool til at spice et hverdagsoutfit op.. Men altså jeg kunne godt tænke mig det hele jo.. Og jeg ville ikke på stående fod kunne bestemme mig, hvis jeg kun måtte vælge en ting på listen – hvad ville i vælge :)?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

 • Sara

  Må indrømme at jeg synes den ring er alt for hypet og overvurderet – synes der findes mange andre langt smukkere og federe smykker end lige præcis den. Noget helt andet er så, at jeg synes Marie fra vildekaniner virker dybt utiltalende og selvfed, så derfor har jeg på ingen måde lyst til at “støtte” det foretagende. 🙂

  Synes dog at mange af de andre ting du har fundet frem er SÅ fede. Er helt forelsket i Kubusstagen, men 899,- er bare en pæn slat penge for en lysestage når man er på SU. Øv!

  Ps. Tak for en god blog, du virker altid så sød og sympatisk, så fortsæt endelig det gode arbejde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det synes jeg også til at starte med – og måske tildels stadigvæk.. Men når man ser bort fra alt hype og eventuelle personlige problemer, så synes jeg faktisk, at designet er lækkert nok. Omvendt har jeg slet ikke lyst til at købe den der ‘rebranding voodoocrack’-sweatshirt, som hendes kæreste sælger – der tænker jeg nemlig, at pris og design er helt ude af proportioner.. Så altså jeg kan godt følge dig, men er ikke enig på lige præcis det her punkt :).. Det kommer nok også ned til, at jeg egentlig er lidt ligeglad med om jeg støtter Marie eller en hvilken som helst anden smykkedesigner. Jeg har fx også er ring fra Camilles linje 6.10 – og den har jeg på grund af designet og ikke bloggeren bag :).

   Åh, og Kubusstagen – ajmen der er en grund til at den er på ønskelisten og ikke to-buy listen.. Desværre.. For den holder min SU dælme heller ikke til :/ ..

   Og tusinde tak, i øvrigt – for pæne ord og interessante indspark! Det er vildt fedt at se en lidt længere kommentar, hvor man virkelig kan mærke, at der er tænkt over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deja vu