Fredag

Ønsker, der er ret dyre..

Ønsker #3

klik på collagen for links

Ok, solbrillerne og halskæden er indenfor rækkevide.. Men resten? Puha, tænk at ting kan være så dyre.. Der er et par gengangere fra sidste års liste – jakken og tasken. Pungen er skiftet ud i år, men det kunne sådan set lige så godt have været den samme. Jeg mangler stadig en sort, lækker, læderpung. Den skarpe læser vil se, at der stadig er et par Ray-Bans på listen, men det er et andet par – jeg var så heldig at få et par wayfarers sidste år, så det tæller ikke som genganger ;).

Kameraet har jeg med vilje ikke skrevet pris på, da det skifter hele tiden – mit bedste tip er at price-runne det. Jeg håber virkelig på at kunne opgradere mit nuværende Nikon og efter at have prøvet min kærestes lillebrors 600D er jeg helt solgt! Det kunne være så fedt at slippe før slørede billeder og andre småkampe jeg har med mit nuværende kamera.. Someday <3

Hvad ønsker i jer af (mere eller mindre) uopnåelige ting? Bortset fra verdensfred og sådan?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag