Ønsker under 1000,-

Neonsort

back in black

Zara coat + boots, weekday turtleneck, secondhand bag

Hold op hvor er det bare gråt i dag. Egentlig ikke vanvittigt koldt, men rigtig, rigtig gråt.. Jeg er hoppet i mit sorteste tøj og er taget ud til mine forældre for at plante nogle pixi-juletræer om og for at slippe for larmen fra den slamsuger (eller hvad fanden det er), der nu på 2. dagen holder og larmer lige ude foran mit læsevindue..

Nå. Men det er lykkedes for mig, at plante pixi-træerne om og når de er på plads i lejligheden smider jeg lige et billede eller to op, for det ser simpelthen så fint ud! Resten af dagen skal bruges på at få læst lidt, nu hvor jeg er smuttet hele vejen til Risskov for at få ro – og så smutter jeg nok en tur i Ikea med mine søskende senere og så spiser jeg med herhjemme hos mine forældre.. Så alt i alt ikke en voldsomt produktivt dag hverken vejr- eller studiemæssigt, men er rigtig god dag træ- og menneskemæssigt :). Hvad laver i på en grå onsdag?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker under 1000,-