Basis-ønsker på en fredag

Traveling light

When traveling with ryan-air

Klik på collagen for links

I morgen aften smutter jeg til Spanien :D! Jeg rejser med Ryan air og jeg har ikke betalt for at tjekke kuffert ind = max 10 kilo i min sporstaske. Både kamera og computer skal med, tror jeg og når Marbella byder på både Zara og Mango, så giver det næsten sig selv, at der ikke skal være specielt meget andet i kufferten ved afrejse. Jeg rejser i lange bukser, all stars og en rar trøje – som cirka altid – så fylder det heller ikke.. Og så er der jo også den heldige detalje, at min lillesøster og jeg har cirka samme størrelse, så hvis jeg går helt ned på overdele, kan jeg snuppe hendes ;).

Og så bliver jeg nok også nødt til at presse en bog med, så jeg kan få læst lidt til min bachelor.. Må finde en af dem med paperback ;).. Mangler jeg noget?

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis-ønsker på en fredag