En pænt sen servicemeddelelse..

The one with shoes and boots

4 of each

Sidst var det jakker og frakker – nu tager vi fodtøjet. I min garderobe er der pt 3 uundværlige typer fodtøj, der følger mig gennem efterår, vinter og forår: Biker boots, rå lave ankelstøvler og så selvfølgelig et par sneakers :). Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig et par lidt højere ankelstøvler til når det skal være lidt fancypants (og til at øve mig i det der hæle-ræs).. Specielt nummer 4 kunne jeg virkelig godt se mig selv i – det er jo nærmest biker boots med hæl på, track-sål included. Kan lige se dem med stramme, hullede jeans og en stor strik <3 .. Og så drømmer jeg (ligesom resten af blogland) desuden lidt om en par slip-ons. I læder.. Det skal ikke død og pine være nummer 15 fra Givenchy, men hvis de skulle dumpe ned fra himlen, så ok.

‘Mangler’ i også altid lidt ekstra fodtøj eller holder i jer til et par, til det er slidt op? (Og der fik jeg lige beskrevet forskellen på mig og min søde kæreste.. Gæt hvem der er hvem. Hæ).

4 more

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

 • Det er ret fedt at blive forelsket i et par støvler, for derefter at finde ud af de faktisk er fra Zara (og dermed faktisk indenfor rækkevidde!).
  Tak fordi du også har valgt sko til realistiske priser! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er nemlig det bedste :D! Og selvtak – der er lidt af det hele, men det er vigtigt for mig, at finde ting som jeg også selv har råd til at drømme om. (For hvis jeg har råd, så kan de fleste sådan mere eller mindre være med, tror jeg)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Forresten – hvilket par :D?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, nr. 3! De er seje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   De er vildt seje :D! Og prismæssigt overskuelige <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad har du din blog igennem og hvor med dit eget domæne?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Domænet er købt gennem wordpress og de fornyer det hvert år :). Meget simpelt og ret billigt. Bloggen er hostet gennem min svogers webhotel og det var ham, der fiksede det hele, så der kan jeg ikke hjælpe.. Men onecom skulle være rigtig fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pænt sen servicemeddelelse..