Traveling light

Marbella

marbella

TbyAW t-shirt, moss cph skirt, secondhand bag

Ok, jeg håber billedet er i orden – jeg ligger i solen på terrassen og kan ikke se en skid af hvad jeg laver på skærmen nemlig (hæhæhæhæ). Jeg ankom til Marbella søndag aften og jeg har bestemt ikke lyst til at tage hjem lige foreløbig. Temperaturen er dansk sommer, når den er bedst og jeg har allerede været en tur i havet – og så var det lidt underligt at ligge i solen i bikini og læse om stormskader og katestrofetilstand i Danmark.. Puha.. Jeg håber i kom uskadt igennem :). Personligt havde jeg nok gemt mig under en dyne med en varm kop kakao..

Nå – men her er rart! Og jeg er i live og jeg har det glimrende.. I aften kommer mine forældre også herned, så måske jeg kan få en mere stabil blogrytme i gang herinde?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Hvor ser det lækkert ud! Heldige dig! 🙂 Hvornår skal du hjem igen?
  Overlevede stormen med tæppe, the, stearinlys og bog. Der skete intet, men på et tidspunkt lød det som om min altan var ved at falde af. Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg kom først hjem i nat – så det var lige over en uge i sol og 25 grader <3..
   – Haha, shit et godt tidspunkt at forlade landet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super flot skirt. Det håber vi på du uploader på stylegallery

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :). Jeg vil prøve, men uploaderen driller altså lidt /:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Traveling light